Source: Abstracts. Conference titles: Reunião Anual da Sociedade Brasileira de Bioquímica e Biologia Molecular - SBBq. Unidade: ESALQ
Subjects: ETANOL, LEVEDURAS, FERMENTAÇÃO
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ABNT
CARVALHO, Rodrigo Selem et al. Use of hexakinases-less strains of Saccharomyces cerevisiae in fermentations aiming for production of ethanol and fructose from sucrose. 2006, Anais.. Águas de Lindóia: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo, 2006. . Acesso em: 08 maio 2024.APA
Carvalho, R. S., Gomes, L. H., Ferreira, L. F. R., Prado Filho, L. G., & Tavares, F. C. A. (2006). Use of hexakinases-less strains of Saccharomyces cerevisiae in fermentations aiming for production of ethanol and fructose from sucrose. In Abstracts (Vol. 1). Águas de Lindóia: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo.NLM
Carvalho RS, Gomes LH, Ferreira LFR, Prado Filho LG, Tavares FCA. Use of hexakinases-less strains of Saccharomyces cerevisiae in fermentations aiming for production of ethanol and fructose from sucrose. Abstracts. 2006 ; 1[citado 2024 maio 08 ]Vancouver
Carvalho RS, Gomes LH, Ferreira LFR, Prado Filho LG, Tavares FCA. Use of hexakinases-less strains of Saccharomyces cerevisiae in fermentations aiming for production of ethanol and fructose from sucrose. Abstracts. 2006 ; 1[citado 2024 maio 08 ]